Legatura Catre Pagina Principala

 

Joburile din ziarele Canadiene

 

De la inceput facem precizarea ca anuntul exemplu redat mai jos apartine ziarului  de limba engleza The Gazette cel mai important organ de presa anglofon al regiunii Quebec. 

Ei bine da, oameni buni, joburile abunda, de sub tipar aparind mereu locuri de munca tot mai iesite din comun.

In consecinta:

Va invitam sa traiti aventura unei vieti in Afganistan unde urmeaza sa descoperiti o intreaga lume a posibilitatilor, cum ar fi: evadarea in extraordinar, schimbarea rutinei de zi cu zi, cunoasterea unor culturi noi, experiente interesante, luarea de guler a pericolului si bineinteles visul nostru al tuturor, munca in strainatate. Fratilor, daca stiti ce vreti, impingeti lucrurile la limita posibilului, scoateti capul din cutie, puneti mina pe internet si trimite-ti-va civiurile la adresa mentionata pe afisul atasat.

 

Anunt de angajare decupat din ziarul montrealez The Gazatte aparut in data de Simbata 11. Feb. 2006

 

Oferta este diversificata si pentru toate gusturile: fitness, casieri, vinzatori cu amanuntul, recreationisti, echipamente si resurse, sau chiar pozitii de manageri. Sa mai zica cineva ca nu se gaseste de lucru. Pai ala care imi vine cu prostii de genul ca ce greu este cu joburile, eu imediat, ii bag sub nas anunturi cum ar fi cel curent, spunindu-i pe un ton mobilizator: mars la munca ma nu te mai plinga atit. Jurnalele sunt pline cu oportunitati care mai de care mai apetisante si reale. Pune mina, inainteaza-ti candidatura, nu mai astepta welfare ca daca te bazezi pe ajutor social nu ajungi prea departe, nici macar nu ai bani sa parasesti insula Montreal, pe cind asa, vezi lumea ma, unde mai pui ca iti si umpli buzunarele.

Pentru romanii locati in tara, nu stiu, poate agentia respectiva va trimite direct in Afganistan fara a mai fi nevoie sa faceti drumuri inutile peste ocean. Vedeti si voi cum va descurcati.  

 

 

Pentru alte informatii importante despre Canada dati un click: AICI