Legatura Catre Pagina Principala

 

Cred ca mi-am gasit de lucru

 

In urma anuntului (mai mult intimplator) pe care l-am dat pe internet  cineva m-a sunat oferindu-mi un job, eu zic, destul de onorabil pentru emigranti. Exista totusi o mica problema. Magazinul tip bacanie la care urmeaza sa ma angajez la negru, nu poseda biciclete de livrare si ca urmare candidatul trebuie sa aiba propriul sau mijloc de locomotie. Sincer sa fiu nu ma asteptam si in momentul intrebarii am mintit, ce sa fac, raspunzind ca posed vehiculul respectiv.

In consecinta, fac un apel catre toti cei ce vor sa ma ajute. Ofer 50-80 $ canadieni, poate si mai mult, ne intelegem, pentru o camioneta cu doua roti cum este cea afisata pe prim planul Fig. 1 si 2. Atentie, imi trebuie o bicicleta nonstandard avind frina de picior si roata din fata mica pentru a putea pune cosul verde, de mare capacitate, deasupra. De asemenea, vehiculul trebuie sa fie complet echipat si functional, adaugarile, sudurile plus alte transformari costind mult.

 

 

Fig. 1 In prim, plan o bicicleta folosita pentru livrari la domiciliu.

 

Fig.2 Acelasi lucru ca in Fig.1 .

 

Ma adresez celor cu vechime mai putina in Canada, stiind ca multi din voi aveti asa ceva. Daca nu iti mai trebuie, ca ai promovat pe o pozitie superioara, zic ca renteaza cistigarea unui ban frumos decit sa tii bicicleta aruncata prin spatele casei.

Va multumesc.

Aviz: Toate ofertele se iau in consideratie insa numai candidatii seriosi vor fi contactati.

 

 

 

Pentru alte informatii importante despre Canada dati un click: AICI