Care este denumirea stiintifica?
Vreau sa trimit un CV la niste magazine insa nu stiu ce sa scriu la titlul pozitiei pentru care aplic, adica nu cunosc denumirea stiintifica. De exemplu daca esti carator de piatra cu roaba se spune ca lucrezi ca PEISAGIST. Pentru alte profesii sunt nomenclaturi la fel de sugestive dar la ce ma intereseaza pe mine nu am gasit cum se cheama. Exista sigur ceva pe masura.
Ca sa nu apara nici un dubiu si sa fie clar pentru toata lumea, am atasat o fotografie.
Deci intrebare:
Cum se numeste profesiunea persoanei care este urcata cu picioarele pe marginea raftului frigorific?
Mentionez ca fotografia a fost facuta intr-unul din magazinele retelei MAXI din Montreal unde ma aflu in momentul actual, cautind de lucru. Nu este vreo vinzatoare, in mod sigur! Stiu ca pentru unele situatii cei care vind mai executa si astfel de operatii insa nu se aplica la cazul din imagine.
Cum aflu denumirea, imi si inaintez Resume-ul. Ii atasez o imagine cu mine stind in aceeasi pozitie. Pantaloni negrii am iar tricoul albastru il cumpar. Intru in magazin ma urc pe marginea raftului, clic si gata, am dovada ca am lucrat. O sa asez aparatul undeva pe un raft vecin si il setez pe declansare automata. Demonstrez experienta!! daca tine bine daca nu... asta este.
Eu nu la Maxi vreau sa aplic, trimit resumeul la alt magazin insa doresc sa arat ca stiu ce vreau. O sa le zic ca posed 5 ani experienta.